Simplon Jongerenhotel headerfoto

Zoeken

Share |

Vrijwilliger gezocht

Wij zijn op zoek naar *algemeen medewerkers en (in het bijzonder) naar *nachtportiers die op *vrijwillige basis of via een *participatiebaan in ons hostel willen werken. Participatiebanen zijn *speciaal voor Stadjers die een WWB (=bijstand)uitkering hebben, ouder zijn dan 27 jaar en al langere tijd geen baan hebben. In een participatiebaan werk je minimaal *16 uur per week en ontvang je na een half jaar een netto *bonus van € 100,00 per gewerkte maand. Je hebt wel toestemming nodig van de gemeente. Daar kunnen we je bij helpen. Neem contact op met Mirjam Schepel of Truus van Rijn: 050-3135221.
Wie worden onze nieuwe collega's ?


WIE WORDEN ONZE NIEUWE COLLEGA'S?

Wij zijn op zoek naar algemeen medewerkers en (in het bijzonder) naar nachtportiers die op vrijwillige basis of via een participatiebaan in ons hostel willen werken. 

Participatiebanen zijn speciaal voor Stadjers die een WWB (=bijstand)uitkering hebben, ouder zijn dan 27 jaar en al langere tijd geen baan hebben. In een participatiebaan werk je minimaal 16 uur per week en ontvang je na een half jaar een netto bonus van € 100,00 per gewerkte maand. 

Je hebt wel toestemming nodig van de gemeente. Daar kunnen we je bij helpen. Neem contact op met Mirjam Schepel of Truus van Rijn: 050-3135221.

VRIJWILLIGER GEZOCHT VOOR 
HET SIMPLON JONGERENHOTEL

Het Simplon Jongerenhotel heeft op dit moment plaats voor vrijwilligers die avond- en nachtdiensten willen draaien. We bieden je een gezellige werkplek, werkervaring in hotel- en beveiliging en de gelegenheid een BHV diploma te halen.

De nachtportier in het Simplon Jongerenhotel zorgt tijdens de nachtelijke uren 
(00.00-08.00) voor rust en orde in en om het gebouw. Daarnaast is de nachtportier gedurende de nacht hét aanspreekpunt voor de gasten en voert licht huishoudelijke en administratieve werkzaamheden uit.

Wil je meer informatie over dit vrijwilligerswerk? 
Neem dan contact op met Truus van Rijn of Mirjam Schepel.
Bereikbaar van ma t/m wo: 050-3135221 of via:t.vanrijn@werkpro.nl of info@simplonjongerenhotel.nl

Laatst geüpdatet: juni 2016