Simplon Jongerenhotel headerfoto

Zoeken

Paintball GroningenHet spel 

Tijdens een paintball arrangement kunnen er verschillende spel vormen gespeeld worden. De deelnemers kunnen zelf aangeven welke vorm het beste past bij de groep. Uiteraard beschikken we ook over een pak speciaal voor de man of vrouw die zich in een extreme vorm wil bewijzen, meestal tegen wil en dank, vaak is deze persoon nog een paar dagen vrijgezel.

Een variant die we regelmatig in teambuilding evenementen gebruiken is een vorm waarbij een kleine groep deelnemers een parcours moeten afleggen. In de tijd die ze daarvoor krijgen moeten ze een schatkist proberen te vullen, met allerlei schatten die ze her en der kunnen vinden, een persoon van het groepje heeft geen wapen en is de enige die schatten mag verzamelen.

Deze persoon heeft een overall in een afwijkende kleur, zijn team leden moeten hem beschermen door het uitschakelen van tegenstanders en door het afweren van treffers. De tegenstanders proberen de schatzoeker zo vaak mogelijk te hitten. Het succes wordt bepaald door de mate waarin de teamleden bereid zijn zich op te offeren voor de schatzoeker.
Adres

Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen

050 - 549 76 99
06 - 150 55 322 / 06 - 395 86 213
info@indoorstrand.nl


Openingstijden

ma t/m zo: 10.00 tot 0.00 uur.


Meer info
www.indoorstrand.nl