Simplon Jongerenhotel headerfoto

Zoeken

Target Lasergame

De spelers 
Bij het lasergamen worden de spelers verdeeld in 2 teams die tegen elkaar strijden. Met minimaal 6 tot maximaal 20 spelers in het spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren door je tegenstander uit te schakelen. 

Bij de solo-spelvariant is iedere speler op zichzelf aangewezen en voer je je eigen tactiek uit. Voor groepen met minder dan 8 personen bestaat de kans dat ze worden samengevoegd met een andere groep. Groepen van meer dan 20 personen worden in meerdere teams verdeeld. 

Wij hanteren een minimale leeftijd van 8 jaar.

De voorbereiding
Voor het spel begint vertelt de Marshall u de regels van het spel. Iedere speler krijgt een vest aan voorzien van sensoren die al uw acties registreert. Na afloop van ieder spel krijgt u een persoonlijke scoresheet met een gedetailleerd overzicht van de behaalde resultaten.
De arena 

Tijdens het spel sluipt u 15 minuten lang behoedzaam door de gangen van de arena die twee verdiepingen groot is. Een doolhof vol licht en geluidseffecten. De spanning is te snijden! Maar pas op voor de boobytraps!

De bar
Na een zenuwslopend spel is er uiteraard de ruimte om in onze gezellige bar even af te koelen onder het genot van een drankje en hapje. Hier hangen ook meerdere televisieschermen waarop u alle bewegingen van de teams die aan het spelen zijn kunt volgen!

Reserveren

Wij werken hoofdzakelijk met reserveringen. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
Adres

Oosterkade 6
9711 RS Groningen

050 - 314 41 20
www.targetlasergame.nl/contact-2Openingstijden

  • ma
Gesloten
  • di
Alleen op afspraak
  • wo
Vanaf 14.00 uur
  • do
Vanaf 19.00 uur
  • vrij /za /zo
Vanaf 14.00 uurMeer info
http://nieuw.targetlasergame.nl