Simplon Jongerenhotel headerfoto

Zoeken

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een reservering hebt gemaakt in het Simplon Jongerenhotel, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Tot wanneer kunt u gratis annuleren?

Als u een reservering heeft gemaakt, ontvangt u van het Simplon Jongerenhotel een bevestigingsbrief per post of mail met reserveringsgegevens en prijzen. In deze brief wordt ook de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Hou deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht (zie onderstaande annuleringskosten).

Op korte termijn gereserveerd?

Als u een paar dagen voor aankomst reserveert, zijn wij niet meer in staat om tijdig een bevestigingsbrief te versturen. Wij zullen u dan wel een annuleringsrekening sturen als u niet komt of annuleringskosten vragen als u met minder mensen komt dan waarvoor gereserveerd is.

Annuleringskosten

Als u annuleert na de in de bevestigingsbrief genoemde datum, zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief:

Tot de dag van aankomst  
Op de slaapzalen € 7,50 per peroon per nacht
Op kamers 70% van de kamerprijs
   
Op de dag van aankomst  
Op de slaapzalen 100% van de zaalprijs
Op kamers 100% van de kamerprijs

Ontbijt
Ontbijt kan tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden, daarna betaalt u het normale tarief voor het ontbijt van € 5,50.

Dit geldt ook als u op de dag zelf besluit geen gebruik te maken van het door u bestelde ontbijt; u ontvangt in dat geval dus géén geld terug.